Showroom Sittard


Welkom bij onze showroom

Tegenwoordig zijn de keuzeopties enorm in het aanbod van dakkapellen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor een consument lastig in te schatten is wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Sinds anderhalf jaar beschikken wij over een showroom. In deze showroom zijn een aantal dakkapellen opgesteld en kunnen wij u precies vertellen wat de opties allemaal zijn. Tevens krijgt u een goed beeld bij de mogelijkheden en kunt u deze min of meer toepassen op uw eigen situatie.

De ervaring van de afgelopen anderhalf jaar heeft bewezen dat consumenten het als prettig ervaren om hun potentiƫle dakkapel te kunnen zien. Tevens weet men waar we het over hebben en kunnen u tijdens een rondleiding meer vertellen over uw mogelijkheden.

Mocht u geĆÆnteresseerd zijn in een bezoek aan onze showroom bent u van harte welkom. Via de contact pagina kunt u uw gegevens achter laten, wij nemen binnen 48 uur contact met u op.