Binnen 1 dag een nieuwe dakkapel geplaatst


Uw zolder binnen een dag omgetoverd tot extra leefruimte om in te slapen, werken of waar de kinderen hun eigen speelplek hebben?

Dakdekkersbedrijf Arend van der Meer maakt het mogelijk door binnen een dag uw dakkapel te plaatsen. ’s Morgens gaan we voor u aan de slag en ’s avonds is het net of uw dakkapel er al jaren opstaat.

Wij ontwerpen uw dakkapel aan de hand van uw woning en uw wensen. U heeft de keuze uit diverse materialen en soorten dakkapellen. De materialen bestaan uit polyester of trespen. Bij Dakdekkersbedrijf Arend van der Meer houden we het hele project in eigen hand.

Alles wordt door onze eigen specialisten op maat gemaakt. Wij bouwen de dakkapel snel, vakkundig en snel. Het enige waar u voor zorgt is een benodigde vergunning. Wij adviseren hoe u dit het beste aanpakt en leveren de tekeningen die nodig zijn.

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een dakkapel neem dan contact op met Arend van der Meer. Of bezoek onze showroom  in Geleen en bekijk de verschillende soorten dakkapellen. Onze dakdekkers geven u graag een rondleiding en vrijblijvend advies.

slider3